Takläggare i Storvreta, Uppsala

Bor du i Storvreta eller i närliggande områden och vill ha hjälp att renovera taket? Vi är en certifierad takfirma som utför takbyten, takomläggningar och reparationer. Vi hjälper dig gärna att laga ditt tak. Kontakta oss för en fri offert idag!

Byta Tak

vi byter plåttak, tegel, betongplattor och takpapp.

Renovera Tak

miljövänligt, vackert och hållbart resultat.

Lägga om Tak

vid slitage, takläckage och skador.

Letar du efter någon som kan lägga tak?

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så återkommer vi inom 48 timmar.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Storvreta? Takarbeten i bl.a. Uppsala, Ekeby, Gränby, Husby, Ängeby, Vaxmyra, Kyrsta, Fjuckby, Fullerö och Yrestahed

  Vi arbetar med alla kundgrupper

  Vi är en behörig och erfaren takfirma som du kan anlita för allt som har med taket att göra. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner med takläggning, taksäkerhet och andra sorters takarbeten. Vi utför takarbeten på alla typer av fastigheter, inklusive villor, hyreshus, sommarstugor och kommersiella fastigheter.

  Säkra och miljövänliga tak

  Vi är experter på tak och vi arbetar med alla sorters tak och takmaterial, inklusive tegel, betongpannor, plåttak och papptak. Anlita oss när du vill ha miljövänliga tak. Vi arbetar snabbt och noggrant och lämnar alltid arbetsplatsen dammfri. Vi sätter säkerhet först och garanterar att du får ett tak som är säkert även under vinterhalvåret. Vi hjälper kunder att installera taksäkerhetslösningar i form av takbryggor, selar och annat som ger halk- och snösäkra tak.

  En liten lagningen eller totalentreprenad?

  Vi utför både stora och små uppdrag. Vi rycker ut om du behöver hjälp att laga en takpanel eller fixa skorstenen. Du kan även anlita oss på totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer hela byggprocessen vid större byggprojekt. Vi har lång erfarenhet i byggbranschen och vi har ett brett kontaktnät med plåtslagare, sotare, elektriker, målare, anläggare och solcellsmontörer.

  Beställ en gratis offert för ditt takprojekt

  Priset är en viktig faktor för de flesta kunder. Därför är vi transparenta med vår prissättning och erbjuder alltid en heltäckande kostnadsfri offert för arbetet. Berätta för oss om dina önskemål så ser vi till att ta fram den bästa lösningen till det bästa priset. Hos oss kan du räkna med ett trevligt bemötande från början till slut. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 018-777 03 01
   Mail: offert@uppsala-taklaggare.se

   Vanliga frågor om tak & renovering i Uppsala Har du frågor om takläggning, takrenovering eller annat som rör tak är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi har kunskap om alla sorters tak och hjälper gärna till.

   Jag har ett läckande tak, vad är problemet?

   Tackläckage kan bero på olika saker. Till exempel kanske ditt tak har för lite lutning, då behöver vinkeln på taket åtgärdas. Läckor kan också bero på skadade takpannor, att växtlighet påverkar taket, eller på andra problem. Hör av dig till oss så kan vi komma och titta på ditt tak.

   Kan ni byta ut ett papptak till min BRF?

   Inga problem! Vi tar uppdrag från privatpersoner som äger villor eller andra fastigheter, vi anlitas av företagskunder och jobbar också gärna för bostadsrättsföreningar.

   Kan jag vända mig till er för plåtmålning?

   Absolut! Ibland har takbeläggningen blivit sliten, men inte drabbats av några större skador. Då kan det räcka med en målning för att taket ska bli tåligt igen och klara att hålla fukten borta. Dessutom kan en plåtmålning göra att hela byggnaden får ett bättre utseende!

   Vad är egentligen läkt?

   Under takpannorna finns ett lager med trä som takpannorna ska vila på. Den läkt som ligger lodrätt kallas för ströläkt och bärläkten är den som fästes horisontellt, uppe på ströläkten. En stabil och bra takkonstruktion är lika viktigt för ett hållbart tak som själva takpannorna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 018-777 03 01
    Mail: offert@uppsala-taklaggare.se

    Offert? Klicka här