Kontakta Takläggare i Uppsala

Söker ni en takfirma? Hör du av dig till oss kan du alltid få en fri offert. Det innebär att vi ger ett kostnadsförslag på det arbete du vill ha gjort, så att du kan planera utifrån det och så att du kan göra en bedömning av om du vill anlita oss för arbetet. När du får en offert förbinder du dig inte att köpa några tjänster av oss.

Takläggning

– på nya tak och vid takrenoveringar! Kontakta vårt takföretag för en fri offert idag!

Takreparation

av yttertak och takkonstruktion! Vi utför både mindre & större takprojekt!

Certifierade takläggare

– en garanti för väl utfört arbete!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Söker ni en Takläggare i Uppsala?

  Våra montörer är vana vid att jobba med olika takmaterial och på olika slags tak. Det kan vara till exempel på motfallstak, pulpettak, valmat tak, sadeltak eller mansardtak. Vi utför takläggning och renovering av tak på alla fastighetstyper, som villor och andra bostadshus, flerbostadshus som hyresfastigheter och bostadsrätter, fritidshus och stugor, garage, uthus och lador, lagerlokaler och lokaler för logistik, industrifastigheter, kontor, butiker och andra kommersiella fastigheter.

  Kontakta Takfirma i Norra Stockholm Skickliga montörer för alla sorters tak, på alla sorters byggnader

  Hembesök utan kostnad

  Vi har också möjlighet att göra ett hembesök utan att det kostar dig något. Då kan vi tillsammans titta på vilka olika alternativ som finns för just din fastighet, och du kan få ett kostnadsförslag som är anpassat efter de förutsättningar som finns på just din byggnad.

  ROT-avdrag, hur funkar det?

  ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner. Det innebär att du bara kan göra avdraget om du anlitar oss som privatperson och för arbete på en byggnad som du själv äger. Bostadsrättsföreningar och företag kan inte få ROT-avdrag. ROT-avdraget är ett avdrag på upp till 50% av arbetskostnaden och det kan vara på som mest 50 000 kronor per år. Du behöver inte ligga ute med pengarna – vi räknar bort det redan på fakturan.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 018-777 03 01
   Mail: offert@uppsala-taklaggare.se

   Vanliga frågor om tak & renovering i Uppsala Har du frågor om takläggning, takrenovering eller annat som rör tak är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi har kunskap om alla sorters tak och hjälper gärna till.

   Jag har ett läckande tak, vad är problemet?

   Tackläckage kan bero på olika saker. Till exempel kanske ditt tak har för lite lutning, då behöver vinkeln på taket åtgärdas. Läckor kan också bero på skadade takpannor, att växtlighet påverkar taket, eller på andra problem. Hör av dig till oss så kan vi komma och titta på ditt tak.

   Kan ni byta ut ett papptak till min BRF?

   Inga problem! Vi tar uppdrag från privatpersoner som äger villor eller andra fastigheter, vi anlitas av företagskunder och jobbar också gärna för bostadsrättsföreningar.

   Kan jag vända mig till er för plåtmålning?

   Absolut! Ibland har takbeläggningen blivit sliten, men inte drabbats av några större skador. Då kan det räcka med en målning för att taket ska bli tåligt igen och klara att hålla fukten borta. Dessutom kan en plåtmålning göra att hela byggnaden får ett bättre utseende!

   Vad är egentligen läkt?

   Under takpannorna finns ett lager med trä som takpannorna ska vila på. Den läkt som ligger lodrätt kallas för ströläkt och bärläkten är den som fästes horisontellt, uppe på ströläkten. En stabil och bra takkonstruktion är lika viktigt för ett hållbart tak som själva takpannorna.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggaren i Uppsala för att lägga om vårt tegeltak till vårt 2 planshus i Eriksberg. Duktiga killar som var snabba och höll bra kommunikation under projektets gång. Rekommenderar starkt denna takläggare!

   Niklas, Eriksberg

   Vi tog oss hjälp av Takläggaren i Uppsala för att renovera vårt tak i Tunaberg. Fantastiskt service och bemötande. Supernöjda med resultaten. Rekommenderar dem verkligen! Dem erbjöd även kostnadsfri offert.

   Neo, Tunaberg

   När vi skulle byta taket till garaget i Knivsta tog vi oss hjälp av Takläggaren i Uppsala. Offerten stämde bra överens med fakturan och de arbetade på i god tid. Ett bra takföretag när man vill ha hög kvalitet & bra priser.

   Kim, Knivsta

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatpersoner

   Takläggaren i Uppsala har under åren hjälpt flera privatpersoner med takrenoveringar & takbyten. Vi hjälper er även med rotavdraget & andra frågor ni kan ha!

   Fastighetsägare

   Är ni en fastighetsägare i Uppsala som behöver hjälp med taket? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med er fastighet. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

   BRF:er

   Är ni en bostadsrättsförening som behöver hjälp från en takläggare? Hör av dig så ger vi er ett bra pris för ert nästa takläggning. Vi har hjälpt många bostadsrättsföreningar.

   Företag

   Takläggaren i Uppsala söker alltid efter andra byggföretag att samarbeta med. Kontakta oss för att bli vår nästa samarbetspartner i Uppsala med omnejd.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Nytt tegeltak. Enköping

   Nyläggning av tegeltak & undertak till villaägare i Enköping, Akerby.

   Takbyte i Norrtälje

   Komplett takbyte och ombyggnation åt fastighetsägare i Norrtälje.

   Takrenovering i Knivsta

   Renovering av villatak med nya svarta tegelpannor i Knivsta, Uppsala.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 018-777 03 01
    Mail: offert@uppsala-taklaggare.se

    Offert? Klicka här